Ontwerp en renovatie van badkamers

Creasan, creatief omgaan met sanitair
De dag begint en eindigt meestal in de badkamer: van een frisse douche en het poetsen van de tanden tot een heerlijk bad om een hectische dag in schoonheid af te sluiten. Dankzij de creativiteit van Creasan is het binnenkort zoveel aangenamer vertoeven in een comfortabele en uiterst stijlvolle badkamer!

Van een sanitair idee tot een badkamerrealisatie om van te watertanden
Met meer dan 25 jaar ervaring in badkamers, is Creasan dé inspiratiebron bij uitstek. Wij weten uw saai, oubollig of afgeleefd sanitair dan ook om te toveren tot een badkamer die matcht bij uw karakter. Hoe we dit voor elkaar krijgen?

  • Enkel kwaliteitsmaterialen komen aan bod
  • Functionaliteit, originaliteit en maatwerk smelten samen: uw badkamer klopt als een plaatje
  • Uw persoonlijke stijl is de rode draad door uw ontwerp: een badkamer waarin u zich 100% thuis voelt
  • De beschikbare ruimte wordt optimaal benut
  • We weten de juiste tinten te combineren en accentueren voor een verbluffend effect
  • Uw budget wordt van begin tot einde nooit uit het oog verloren
  • Onze inspiratie is eindeloos, voor een badkamer volledig op uw maat
  • Uiteraard zijn we volledig mee met de laatste nieuwe trends. De inloopdouche is daar een mooi voorbeeld van: geniet van de ultieme douche-ervaring en een eigentijds pareltje in uw badkamer, volledig afgewerkt naar uw wens!

Een waterdicht stappenplan naar de perfecte badkamer
Wij bij Creasan gaan voor niets minder dan een feilloos parcours naar de badkamer van uw wensen. Waar kan dit beter beginnen dan een bezoekje ter plaatse? We luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en krijgen een perfect zicht op de afmetingen van uw toekomstige droombadkamer. Vervolgens brengen we alle mogelijkheden in kaart en overhandigen we u een gedetailleerde prijsraming. Ook andere werken door vakmensen uit eigen regio lijsten we op, voor een vlekkeloze uitvoering van A tot Z.

Bij Creasan geen koude douche: vraag uw offerte!
Meer informatie? Een prijsofferte? Aarzel niet langer en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Geberit AquaClean

Of u nu uw handen wast, een douche neemt of van een warm bad geniet, water biedt u dat ongeëvenaarde gevoel van frisheid en hygiëne. Met Geberit AquaClean beleeft u dit gevoel van welzijn telkens als u het toilet bezoekt. Met de door Geberit geproduceerde douche-wc’s van hoge kwaliteit wordt u via een druk op de toets met een aangename, warme douchestraal gereinigd. Afhankelijk van het toestel bieden extra verwenprogramma’s een nog betere hygiëne en meer welzijn. Geberit heeft de laatste 30 jaar intensief douche-wc’s ontwikkeld en bepaalt nieuwe standaards met betrekking tot kwaliteit, design en comfort met zijn Geberit AquaClean assortiment.

Geberit AquaClean douche-wc’s veranderen uw badkamer in een wellnessoase.

Afhankelijk van het toestel kunt u zich verwennen met extra comfortprogramma’s en diverse functies: de oscillerende douchearm biedt u maximale hygiëne daar deze heen en weer beweegt, de pulserende massagestraal heeft een stimulerend effect en de zachte ladydouche biedt zachte en natuurlijke intieme hygiëne. De weldadige geurextractie en de praktische afstandsbediening vervolledigen de wellzijnservaring van Geberit AquaClean

Echte hygiëne

Het gevoel van zachte hygiëne: Reiniging met water vormt de zachtste manier voor lichaamshygiëne. Met de douchestraal op lichaamstemperatuur wordt u op een zachte manier gereinigd en het geeft u een aangenaam en zuiver gevoel.

Natuurlijke frisheid

Het gevoel van natuurlijke frisheid: water is een bron van zuiverheid en natuurlijke hygiëne. Met het douchewater wordt u met zuiver water op een volledig natuurlijke manier gereinigd. Het biedt u een ongeëvenaard gevoel van frisheid.

Echte frisheid

Het gevoel van pure hygiëne: reinig u altijd met water als u zich absoluut proper wilt voelen. Telkens als u een Geberit AquaClean toilet gebruikt, krijgt u hetzelfde gevoel als na het nemen van een douche.

Nieuw welzijn

Het moderne welzijn: naast water zelf zal het geraffineerde doucheprincipe met gepersonaliseerde verwenfuncties u kunnen overtuigen – en u elke dag een gevoel van welzijn geven.